Ny vecka i Gbg.

Idag har det varit "back to reality" igen efter helgens bravader, precis som jag skrev i förra inlägget. Vaknade nästan i chock, jag hade med andra ord inte sovit klart. Drömde att jag var ihop med idols programledare Pär Lernström, hahaha... Fråga mig inte varför. Får lite småbrådis för att hinna med bussen som gick 9:20. Bussen hinner rulla på fort fram tills vi kommer upp på Göta älv-bron. Broöppning. Det är inte sant tänkte jag. Vanligtvis brukar jag avsky att stå stilla på broar som går över vatten. Men denna morgonen tog nog stressen över eftersom jag knapt skulle hinna till mötet i skolan. Sneglar huvudet till vänster av en slump och möts av denna syn:Jajamän. Visst brinner det längre ner i hamnen. Mer än så vet jag inte innan bron är nedfälld och bussen rullar vidare mot skolan. Småspringer till skolan i duggregn. Svär tyst för mig själv för att det jämt ska regna rakt i ansiktet så att linserna börjar krångla. Nåväl. Jag hann fram i tid i alla fall, och det är ju huvudsaken. Efter ett kort och något meningslöst möte med handledaren sätter vi oss i gruppen ned och börjar skriva på fördjupningsarbetet. Känns superbra, vi fick ju faktiskt gjort en del idag! Arbetar vi på såhär kommer vi nog vara klara innan jul (sen får man ju såklart alltid ändra och ha sig, men ett bra och rejält första utkast i alla fall!).

Nu har jag varit hemma i drygt en och en halv timma. Inte gjort något speciellt. Fryser som vanligt. Måste vara regnrusket. Imorgon har vi i gruppen gett oss själva ledigt eftersom det är lucia. Jag ska, om vädret tillåter, åka iväg och se på när systerdottern deltar i luciatåget på hennes förskola. Men nu ska jag bläddra och leta lite i en kursbok så jag har det klart tills på onsdag, samt bara lata mig.

Puss & kram, jag är en snäll liten dam!

Edit; Branden i hamnen startade tydligen vid åttatiden i en båthall på cirka 200 kvadratmeter vid Marieholmsgatan. Ca 15 båtar brann upp, tydligen miljonbelopp på dem. Aj aj aj...

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0