Mysig helg

god förmiddag!

Idag börjar jag så sent som kl 13 i skolan. 13-16, ingen tid som uppskattas direkt. Annars brukar jag ju åka hem när jag åker in till stan idag. Jaja.

Helgen har varit bra. Mysig. Har fått mycket uppmärksamhet av mamma och pappa, haha. Igår bestämde jag att vi skulle åka på utflykt, och jag ville åka till ett ställe som vi inte besökt speciellt mycket. Bara för att promenera och njuta av lite nytt. Så det fick bli, efter att vi mötts på halva vägen med våra önskningar - Tofta herrgård. Haha, kanske inte så storslaget, men vi kom iväg så sent så det kunde inte bli speciellt långt bort. Vi traskade vid havet och kastade mackor, solade vid en liten strand på klipporna och besteg berg (vi gick fel..). Väl hemma igen blev det god middag med rosévin till.

Jag känner mig rätt så unik när jag valde att stanna hemma på valborg. Det kändes som alla, exkat alla, var i slottskogen på valborg och söp, haha. Jag har aldrig varit ett fan av valborg, speciellt inte i min ålder då alla jämnåriga har som mål att bli fulla. Varför fira valborg, det som faktiskt firas är ju alkoholen verkar det som. Själv nöjde jag mig med ett glas rosé med choklad och brie bredvid hemma i soffan tittandes på film. Dock hade jag kunnat tänka mig en valborg tillsammans med mina vänner hemma på en altan med grillen igång och något roligt spel typ. Det kommer väl när vi är sisådär 30+, haha.

Nä nu ska jag fortsätta göra mig i ordning så jag slipper stressa in i det sista. Vi hörs! /L

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0